Merhaba!

Her pazar günü geldiğinde bu yazıyı yayınlamaya yakınlaştığım da sanki bir önceki pazar iki saat önceymiş gibi geliyor. Ama haftanın içindeyken aylar geçiyor gibi hissediyorum. Bu ay bir çok boş işle uğraştım. Biraz yoruldum ama her şeyin bir gün bir tecrübe olduğuna inandığım için hayatımı çok çeşitlendirmeye adıyorum.

Bir çok insanın yanı sıra bayramlar, özel günleri çok sevmiyorum. Nerede o eski bayramlar dercesine sevmiyorum. Çünkü mecburiyetten insanları aramak, ayıp olmasın diye yazmak ya da cevap vermek.. Hayatımdan bir şeyleri ayıp olmasın diye yapmayalı çok uzun zaman oldu. Normalde aranmayacağım, nasıl olduğumu merak etmeyen arkadaşım, eşim, dostum, akrabam tarafından aranıyor ve hayatımın nasıl gittiği yılda bir gün merak ediliyorsa bu beni tatmin etmiyor. Gerçekten arkadaşlığını ya da akrabalığını göstermek isteyen varsa zamandan ve günün öneminden bağımsız arayıp sorması bin kat daha şerefli olacaktır diye düşünüyorum.

Bayramların asıl amacı küsleri barıştırmak bu ilişkileri güçlendirmek olduğu düşünülse bile bunun böyle olmadığını düşünüyorum. O yüzden her yıl olduğu gibi güzel, sağlıklı, huzurlu, mutlu zamanlar geçirmek dileyip bunlar için bir atak yapmadan iyi bayramlar dilemeye devam edelim.

“Neler Öğreniyorum?” adı altında yayınladığım serilerde çok şey öğrendiğim, öğrendiklerimin detaylarına vakıf olduğum, haftalık çetele tuttuğum seride bir güncellemeye giderek artık haftalık değil aylık olarak tutmaya karar verdim.

Haftalık gelişmeleri takip ederken bir diğer haftada yazdıklarımın aslında boşa gittiğini görebiliyorum. Aylık olarak takip edersem bir çok olayı daha detaylı inceleme şansım olacağına kanaat getirdim.

Daha önceki serileri okuduysanız, giriş, öğrendiklerim, önerilerim olarak ilerleyen serininde gidişatında hem görsel hem de içerik olarak bazı farklılıklar yaratarak Ağustos ayı sonunda tekrar karşınıza çıkaracağım. Tabii bu süreç içerisinde farklı yazılar giriyor, siteyi güncel tutuyor olacağım.

Sevgiler.

Tagged With:

1 thought on “Neler Öğreniyorum? – Güncelleme

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir